comenzi telefonice arimax

Este bine sau nu să folosești un odorizant cu purificare pentru casă si masina?

La ora actuală, au devenit din ce în ce mai populare dispozitivile pentru purificarea, aromatizarea, umidificarea și dezumidificarea aerului.

Aparent, mulți nu înțeleg utilitatea acestor aparate, fiindcă „deschizi geamul și gata, totul s-a rezolvat”.

Da, este recomandat să deschidem geamul zilnic și să aerisim încăperea, însă nu ar fi suficient acest lucru, mai cu seamă în sezonul rece.

Imediat explicăm de ce.

  1. Umiditatea

În sezonul rece, umiditatea aerului este foarte ridicată, în plus temperaturile sunt scăzute, ceea ce ar putea cauza câteva consecințe mari: mucegai, afecțiuni la plămâni, căi respiratorii, consum mare la căldură, respectiv cheltuieli considerabile pentru renovări, controale medicale.

Deci, dacă îți dorești un miros plăcut 24/24  în casa și mașina ta, odorizantul este soluția perfectă și evident curățenia.

  1. Sănătate pentru căile respiratorii

Odorizantele și purificatoarele AirMax aduc parfum în casa și mașina ta, prin intermediul uleiurilor esențiale naturale. Deci, căile tale respiratorii se vor bucura de tratament bio, fără substanțe nocive. Astfel, vei putea folosi aceste dispozitive cu încredere, chiar și în prezența copiilor.

  1. Aerul uscat

Dacă iarna avem probleme cu aerul prea umed și zile rece, vara totul este invers. Deci, în sezonul cald iarăși nu putem sta cu geamul deschis cât este ziua de lungă, ca să nu uscăm aerul. Respectiv, îți recomandăm să deschizi geamul dimineața și seara, iar pe parcursul zilei să apelezi la purificator.

Ca să te asiguri că totul este sub control, poți achiziționa și un aparat care măsoară umiditatea aerului.

  1. Psihologii recomandă

Ce poate fi mai frumos decât momentul în care simți miros de portocale în bucătarie, de flori – în dormitor și ceva note masculine – în mașină...

Nu numai că este frumos, dar și joacă un rol important la nivelul psihic și emoțional al omului.

Psihologii spun că o încăpere curată și fresh mirositoare ne binedispune, ne crește productivitatea și starea de bine.

Probabil, ai observat că aceste detalii sunt comune în rândul caselor de lux? Ei bine, oameni de succes știu toate secretele unei vieți fericite, respectiv și impactul aromelor.

O aromă îți poate trezi amintiri, pofte, dorințe, idei, gânduri, stări, emoții, sentimente, inspirații..

Deci, ai grijă ca și hainele tale să lase arome plăcute în urma ta.

  1. Ospitalitate sau romantism?

Indiferent că ai invitat în vizită rudele, prietenii sau partenerul tău, este recomandat să creezi o atmosferă corespunzătoare.

Ceva note ospitaliere în sufragerie pentru rude (atunci când se planifică o întrunire de suflet), ceva note senzuale și excitante pentru partener/ă (atunci când se planifică o seară romantică)...

Care este aroma ta preferată și ce soluții ai găsit pentru casa si masina ta?

Contact:
0740.091.953
office@airmax.ro

TADAIRMAX S.R.L.
Reg. com.: J27/1259/2022
CIF: 46957465
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, Bl.21, Sc.A, Ap.9 Roman
Judet: Neamt

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram