comenzi telefonice arimax

Suport de telefon 2in1 cu prindere in parbriz sau grila de ventilatie

-29% Reducere!

Prețul inițial a fost: 44,53 lei.Prețul curent este: 31,81 lei.

Pentru intrebari sau Comenzi telefonice sunati la 0740.091.953 

Stoc epuizat

Pleci într-o călătorie lungă și interesantă? Aveți în față un traseu lung pe drumuri necunoscute?

Fără îndoială, suportul pentru mașină va fi extrem de util, deoarece vă va permite să vă montați comod telefonul sau navigația pe orificiul de ventilație!

Culoarea frumoasă, neagră, face ca suportul să fie ideal pentru interiorul oricărei mașini.

Puteți monta cu ușurință produsul într-un loc convenabil! Pur și simplu glisați-l în orificiul de ventilație sau atașați-l oriunde pe parbriz sau pe bord! Datorită acestui lucru, puteți ajunge cu ușurință la ecranul telefonului atunci când sunt necesare modificări! O astfel de setare vă va permite și să observați harta fără a vă lua ochii de la drum! Vei avea situația sub control tot timpul!

Structura mânerului asigură prinderea fermă și fermă a telefonului - în afară de a-l susține de jos, două brațe largi ale mânerului îl vor prinde din lateral! De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji că dispozitivele dumneavoastră se vor zgâria, deoarece elementele produsului care sunt în contact direct cu acesta au fost protejate cu un material moale!

La o călătorie lungă, este important ca suportul să vă permită să conectați telefonul pentru încărcare! Datorită distanței mari dintre suporturile inferioare, puteți monta cu ușurință cablul de încărcare între ele!

Versatilitatea suportului vă permite să montați un dispozitiv cu o lățime maximă de 8,7 cm, care corespunde cu ușurință dimensiunilor maxime ale oricărui smartphone modern!

Materialul folosit este durabil, astfel încât produsul va rezista multor călătorii până la sfârșitul lumii și chiar mai departe!

Material: plastic

Culoare: negru

Instalare : pe bord / parbriz / aerisire

dimensiuni:

  • mâner: 11,5 cm x 7 cm 3,5 cm
  • Distanța maximă a brațelor mânerului : aproximativ: 8,7 cm
  • distanta minima intre bratele manerului: 4,5 cm
  • inaltime maxima : 22 cm
  • inaltime minima: aproximativ 16 cm
  • Dimensiuni pachet: 9cm x 8cm x 12cm
Contact:
0740.091.953
office@airmax.ro

TADAIRMAX S.R.L.
Reg. com.: J27/1259/2022
CIF: 46957465
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, Bl.21, Sc.A, Ap.9 Roman
Judet: Neamt

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram