comenzi telefonice arimax

Aparat de gatit cu 3 boluri de 1,3l cu gatire lenta "Dunlop Slow Cooker XL"

358,20 lei

Pentru intrebari sau Comenzi telefonice sunati la 0740.091.953 

În stoc

DUNLOP SLOW COOKER - Aparat de gătit cu 3 boluri de 1,3l, cu gătire lentă.

Triple slow cooker de la Dunlop îți oferă posibilitatea de a-ți pregăti mâncarea cu ușurință, deoarece este alimentată de electricitate, poate fi folosită și în mișcare. Are suprafață din oțel inoxidabil, oale pentru mașina de spălat vase, oale cu suport antiderapant, capace din sticla intarita si 3 linguri si suport pentru capac. Produsul are un control individual al temperaturii, adică puteți comuta între nivelurile oprit, scăzut, ridicat și funcția de menținere la cald.

Slow cooker-ul este soluția perfectă în bucătărie. Ingredientele le pui dimineata in aparat si cina ta perfecta este pregatita seara.
De zeci de ani, acest slow cooker a fost o parte integrantă a gospodăriilor din SUA, iar acum tot mai mulți oameni din această țară descoperă acest mod minunat de a găti. Principiul aragazului este că lasă procesul de gătire să se desfășoare foarte lent pentru a pastra gustul și calitatea ingredientelor. În plus, economisești energie. Fără supragătire, fără ardere. Doar gătire lentă, la temperaturi scăzute. Lasă-te surprins de prepararea gustoasa a diverselor preparate, fie ea din carne, pasare, supe sau deserturi.

Detalii tehnice:

  • Piesa centrală decorativă cu o capacitate ceramică de 3 x 1,3 litri într-o carcasă din oțel inoxidabil de înaltă calitate
  • Timpii de gătire sunt liber selectabili și fiecare arzător are, de asemenea, propriul său regulator de temperatură.
  • Capacul din sticlă cu mâner izolator poate fi atașat direct de dispozitiv.
  • Bolurile sunt sigure pentru mașina de spălat vase și cuptorul cu microunde, iar picioarele anti-alunecare asigură un suport sigur.
  • Consum: aproximativ 300 wați.
  • Tensiune alimentare: 220V 50Hz
  • Dimensiuni: aproximativ 57 x 27 x 16 cm.
  • Greutate: aproximativ 7 kg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram