comenzi telefonice arimax

Etajera TV / Monitor din ABS, reglabila, dimensiune 15.5 x 11.5 cm

-29% Reducere!

Prețul inițial a fost: 19,60 lei.Prețul curent este: 14,00 lei.

Pentru intrebari sau Comenzi telefonice sunati la 0740.091.953 

În stoc

UTILIZARE VERSATILĂ

Un raft pentru ecran vă va permite să creșteți rapid și ușor spațiul utilizabil în jurul laptopului, televizorului sau monitorului computerului. Dimensiunile sale sunt de 15,5 cm x 11,5 cm, ceea ce vă permite să plasați multe lucruri utile pe el. Perfect pentru utilizare acasa sau la birou. Va fi un loc ideal pentru o telecomandă, router, decodor, power bank sau controler de joc. Cu siguranță va satisface nevoile multor oameni.

ASAMBLARE USOARA

Atașarea raftului de ecran este foarte simplă - doar desfaceți „brațele” și puneți raftul în partea de sus a ecranului. Asigurați-vă că suporturile sunt stabile. Cu siguranță, niciunul dintre clienții noștri nu va avea probleme cu o instalare atât de ușoară.

CULOARE UNIVERSALĂ

Culoarea neagră a raftului cu ecran se va potrivi cu siguranță în orice interior. Și atunci când este combinat cu un televizor, raftul va arăta elegant și modern și, în același timp, nu prea sesizabil - un alt avantaj care vă va încuraja cu siguranță să îl cumpărați.

CE VA PERMITE INSTALAREA UNUI RAFT DE ECRAN?

Un raft plasat deasupra monitorului va economisi spațiu și va menține lucrurile ordonate și va face ca interiorul să arate vizual mai ordonat.

Puteți găsi alte accesorii pentru televizorul și laptopul dvs. pe celelalte oferte de pe site.

INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Material: plastic

Culoare neagra

DIMENSIUNI:

  • raft: 15,5 cm x 11,5 cm
  • lungime braț: 9,5 cm
  • ambalaj: 17,5 cm x 11,5 cm x 2 cm
Contact:
0740.091.953
office@airmax.ro

TADAIRMAX S.R.L.
Reg. com.: J27/1259/2022
CIF: 46957465
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, Bl.21, Sc.A, Ap.9 Roman
Judet: Neamt

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram