0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Ulei Esential de musetel 10 ml, organic - 100% Natural

-38% Reducere!

25,00 lei

Timp de secole, plantele aromatice, uleiurile și esențele au fost folosite în scop medicinal, ca baza pentru remedii, pentru ingrijirea personala, in cadrul ceremoniilor religioase sau pentru pregatirea si conservarea alimentelor.
Astazi, uleiurile esentiale sunt din nou utilizate ca remedii naturale datorita numeroaselor beneficii asupra organismului.
Beneficii
-Vindecarea ranilor
Intr-un studiu pe animale, unguentul cu ulei de musetel a demonstrat o rata de vindecare semnificativ mai mare a ranilor si o activitate antibacteriana mai mare in comparatie cu unguentul cu tetraciclina si placebo.
-Iritatii ale pielii
Sunt studii pe animale care au evaluat eficacitatea uleiului de musetel german in ameliorarea dermatitei atopice prin aplicarea acestuia pe piele.S-a descoperit ca markerii asociati cu alergia au fost semnificativ mai mici in cazurile tratate cu ulei de musetel.
-Ameliorarea durerii
Un studiu din 2015 a investigat eficacitatea aplicarii uleiului esential de musetel diluat pe piele pentru tratamentul osteoartritei.
Cercetatorii au descoperit ca, in comparatie cu participantii care nu au folosit acest tratament, uleiul esential de musetel a redus semnificativ nevoia de medicamente pentru ameliorarea durerii.
-Ameliorarea unor simptome digestive
Cercetatorii au descoperit ca pacientii carora li s-a aplicat ulei de musetel pe abdomen si-au recapatat pofta de mancare mai repede si, de asemenea, au eliminat gazele intestinale mai repede decat pacientii care nu au folosit ulei de musetel.
masaj 2-3 picături încorporate în ulei de masaj
Aromaterapie:
se utilizeaza un suport cu lumanare, difuzor cu apa sau purificator de aer pentru masina sau pentru casa, se adauga cateva picaturi de ulei esential sau dupa preferinta.
poate fi combinat cu alte uleiuri si poate avea si beneficii cosmetice.
Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Nu se foloseste pentru uz intern.
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram