comenzi telefonice arimax

Ulei Esential lamaie 10 ml, organic - 100% Natural

-38% Reducere!

25,00 lei

Pentru intrebari sau Comenzi telefonice sunati la 0740.091.953 

Timp de secole, plantele aromatice, uleiurile și esențele au fost folosite în scop medicinal, ca baza pentru remedii, pentru ingrijirea personala, in cadrul ceremoniilor religioase sau pentru pregatirea si conservarea alimentelor.
Astazi, uleiurile esentiale sunt din nou utilizate ca remedii naturale datorita numeroaselor beneficii asupra organismului.
Uleiul de Lămâie este un bun purificator. Poate fi folosit cu succes pentru purificarea aerului și a suprafețelor. Perfect pentru combinarea cu alte uleiuri esențiale în lampa de aromaterapie. Are un efect benefic și asupra pielii. O curăță și o împrospătează. Benefic pentru energizare.
Ingrediente: Esenta de Lamaie
Beneficii produs
Bun purificator
Efect benefic asupra pielii
Recomandari: Este indicat în anemie, circulatie precara, vene varicoase, hipertensiune arteriala, lipsa de apetit.
Actiuni: Uleiul esential de lamaie are proprietati vitaminizante, antiinflamatoare, hipertensive, aromatizante, bactericide, febrifug si tonic cardiac.
masaj 2-3 picături încorporate în ulei de masaj
Aromaterapie:
se utilizeaza un suport cu lumanare, difuzor cu apa sau purificator de aer pentru masina sau pentru casa, se adauga cateva picaturi de ulei esential sau dupa preferinta.
poate fi combinat cu alte uleiuri si poate avea si beneficii cosmetice.
Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Nu se foloseste pentru uz intern.
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram