comenzi telefonice arimax

Parasolar Auto tip umbrela pentru parbriz, dimensiune 78 x 130 cm, culoare neagra

-29% Reducere!

Prețul inițial a fost: 75,05 lei.Prețul curent este: 53,61 lei.

Pentru intrebari sau Comenzi telefonice sunati la 0740.091.953 

Stoc epuizat

PARASOLAR PARBRIZ AUTO - DESIGN PRACTIC

Designul extrem de simplu și ușor de utilizat vă va permite să vă protejați instantaneu mașina de supraîncălzire. Husa mașinii este pur și simplu desfășurată ca o umbrelă și poziționată în mijlocul mașinii astfel încât să se lipească de parbriz. Și un strat reflectorizant special protejează interiorul mașinii. Razele nu vor cădea pe elementele negre din interiorul mașinii și astfel vor rămâne reci și plăcute.

Iar atunci când husa nu este folosită, poate fi pliată rapid și ușor ca o umbrelă și apoi depozitată în husa inclusă. Acest lucru va face mult mai ușor să depozitați produsul, deoarece va ocupa mai puțin spațiu.

 

PARASOLAR PARBRIZ AUTO - DIMENSIUNE UNIVERSALĂ

Datorită dimensiunilor sale - 78 cm x 130 cm - umbrela se va potrivi perfect în toate mașinile de pasageri, chiar și în cele mai mari. Datorită acestui fapt, clienții dvs. vor găsi o husă pentru mașina lor fără a-și face griji dacă dimensiunea va fi potrivită. Acest lucru nu numai că va face mai ușor pentru clienții dvs., ci și pentru dvs., deoarece aveți nevoie doar de un anumit produs în loc de două.

 

PARASOLAR PARBRIZ AUTO - CONSTRUCTIE SOLIDĂ

Fiecare element al umbrelei a fost realizat cu grija cuvenită și folosind materiale de înaltă calitate. Calitatea umbrelei va multumi cu siguranta clientii dumneavoastra.

Majoritatea oamenilor conduc o mașină în fiecare zi și, prin urmare, acești oameni caută diverse accesorii auto care să le ajute să aibă grijă de cele patru roți sau să ușureze conducerea zilnică. Prin urmare, accesoriile pe care le poți adăuga la sortimentul tău vor face cu siguranță utilizarea mașinii mai ușoară și mai plăcută pentru clienții tăi.

INFORMAȚII DESPRE PRODUS:

DIMENSIUNI:

  • Umbrela: 78cm x 130cm
  • Lungime maner: 35 cm
  • Umbrela pliata: 31cm x 7cm
  • Ambalaj: 34cm x 10cm

Umbrela de soare ambalata intr-o cutie practica pentru depozitare usoara.

Contact:
0740.091.953
office@airmax.ro

TADAIRMAX S.R.L.
Reg. com.: J27/1259/2022
CIF: 46957465
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, Bl.21, Sc.A, Ap.9 Roman
Judet: Neamt

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram