comenzi telefonice arimax

Tu stii ce tip de particule au descoperit laboratoarele în inimile umane?

Laboratorul găsește miliarde de particule de poluare a aerului în inimile umane

În fiecare an, PM2,5 provoacă moartea a milioane de oameni din cauza bolilor de inimă. Deoarece particulele PM2.5 sunt atât de mici, ele intră în sângele și organele noastre, inclusiv inimile noastre. Un studiu recent în Mexic ne oferă acum dovezi concrete ale particulelor de poluare a aerului în inimile noastre.

Ce au găsit cercetătorii

Cercetătorii au examinat inimile a 72 de adulți care au murit brusc în accidente de mașină. În interiorul inimii, cercetătorii au descoperit miliarde de particule minuscule de poluare a aerului.

Un studiu a descoperit poluare în inimile oamenilor

Aceste particule ucid milioane pe an

Multă vreme, am crezut că boala pulmonară ar fi cea mai mare cauză de deces cauzată de PM2.5. Se pare că aceste particule din inima ta sunt de departe cel mai mare ucigaș.

Relația dintre PM2.5 și bolile de inimă este documentată pe deplin . Expunerea la PM2,5 crește riscul de atac de cord, accident vascular cerebral și alte probleme cardiovasculare. Studiul afirmă, de asemenea, că particulele din inimă pot perturba căile de impulsuri electrice ale inimii.

Acumularea de ciumă duce la boli de inimă

PM2.5 crește, de asemenea, riscul de fibrilație atrială (A-fib), precum și de inflamație și stres oxidativ.

Respirăm peste 100 de milioane de particule PM2,5 în fiecare zi

Sună nebunesc, dar am făcut calculul și este adevărat. Acest lucru este, desigur, dacă nu utilizați purificatoare de aer acasă si in masina. Folosirea purificatoarelor de aer în casa si masina ta poate elimina aproape toate particulele de PM2,5 din aerul pe care îl respiri.

Cum mă protejez

Din fericire, avem câteva instrumente incredibil de eficiente pentru a reduce drastic cantitatea de particule PM2,5 care intră în inimile noastre. Putem reduce PM2.5 din inimile noastre cu peste 90% doar folosind un singur instrument acasă: purificatoarele de aer HEPA.

Fiecare casă are PM2,5 în aer, iar purificatoarele de aer HEPA pot reduce cantitatea de PM2,5 din aer cu peste 95%. Utilizarea simplă a unui purificator de aer suficient de puternic pentru spațiul dvs. va reduce semnificativ cantitatea de poluare a aerului pe care o respirați. Am scris un ghid despre cum să alegi purificatorul de aer potrivit pentru spațiul tău.

In masina, folosesc un purificator Airmax super-puternic, dar silențios pentru spațiul din autovehiculul meu.

Pentru dormitorul meu, folosesc purificatorul Airmax cu filtru HEPA .

Ce zici din mers? O mască N95 sau un purificator de aer portabil cu filtru HEPA vor face treaba.

 

 

Contact:
0740.091.953
office@airmax.ro

TADAIRMAX S.R.L.
Reg. com.: J27/1259/2022
CIF: 46957465
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, Bl.21, Sc.A, Ap.9 Roman
Judet: Neamt

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram